Onderhoud en reparatie

Bij ons bent u aan het juiste adres voor onderhoud en reparatie aan uw boot en motor, we hebben meer dan ruime ervaring in de watersport.
Hieronder een aantal voorbeelden van zaken welke wij voor u uit handen kunnen nemen..

• Dieselmotoren onderhoud en reparatie
• Buitenboordmotoren onderhoud en reparatie
• Hermotorisering
• Boegschroef
• Schadeherstel
• Schilderwerk en antifouling
• Installatiewerk (bijvoorbeeld verwarming / boiler / toilet)
• Scheepselektra

Mochten uw wensen hier niet bij staan, neem dan ook gewoon contact met ons op, we hebben doorgaans overal een oplossing voor,
of we kunnen die samen met u bedenken.

All-in sloepenservice

U herkent dat vast wel, u vaart graag in uw sloep, maar al die rompslomp er omheen…, het onderhoud, het schoonmaken na het seizoen, het winterklaar maken, al deze zaken kan ik voor u uit handen nemen.
Ik kan uw sloep uit de jachthaven ophalen en naar de werkplaats varen, uit het water hijsen, de onderzijde schoonspuiten en meteen op eventuele schades controleren (die gedurende het seizoen zijn ontstaan), de eventuele schade kan ik direct repareren en afwikkelen met de verzekering, daarna geef ik de motor de benodigde servicebeurt en maak ik de motor winterklaar. Ook kan ik uw sloep aanpassen naar uw persoonlijke wensen, zoals bijvoorbeeld een usb aansluiting, geluidsinstallatie, kachel, douche, boegschroef enz enz.., niets is mij te gek..! Daarna breng ik uw sloep naar de door u gewenste locatie voor stalling.
Wanneer het voorjaar is aangebroken kan ik uw sloep ophalen bij de stalling en kan ik de boot reinigen en poetsen en een nieuwe laag antifouling aanbrengen, daarna vaar ik uw sloep weer naar haar ligplaats waarna u weer een seizoen lang zorgeloos van uw sloep kunt genieten.

In- en verkoop

Doorgaans probeer ik altijd een aantal occasions op voorraad te hebben, bel mij gerust of kom langs om te kijken of ik iets voor u heb staan…
Wanneer u uw boot wil verkopen zonder allerlei advertenties te zetten op internet, ben ik ook de juiste partij, ik kom bij uw boot kijken en we kunnen gezamenlijk snel een prijs overeenkomen.

Meer informatie?

Stuur ons een mail

Bel ons direct